Un procés participatiu per a la construcció sostenible d’habitatge públic per a joves
30 Mar 2022

Presentació de WikiHousing Barcelona a Betevé

Entrevista a Pol Gaynés i Laura Souto, del projecte participatiu WikiHousing.

Dilluns 28 de març de 2022 els arquitectes Laura Souto: cofundadora de la Papiro i part de l’equip de Straddle3 i WikiHousing i Pol Gaynés, cofundador de la Papiro i part de l’equip de WikiHousing van presentar la iniciativa: WikiHousing Barcelona al programa Bàsics de Betevé.

Durant el programa es va parlar sobre com els preus de l’habitatge a Barcelona impedeixen sovint l’accés a un lloc digne de molts dels seus habitants, però sobretot impacte en l’emancipació de la gent jove.

El pròxim dimarts 5 d’abril començaran les classes teòriques i pràctiques que donaran formació a les persones participants en les següents fases del projecte. Aquestes sessions tractaran diferents àmbits que intersecten amb l’habitatge: des dels drets dels ciutadans fins a la millor manera de fer una instal·lació elèctrica, passant per repensar la manera que tenim actualment de distribuir els espais de la casa.

Encara hi ha algunes places lliures, en cas que tinguis entre 18 i 30 anys no dubtis a unir-te a aquest procés participatiu per a la construcció sostenible d’habitatge públic per a jove seguint aquest enllaç.